Ismét piknikkel ünnepeltük a végzős ruszisztika mesterszakosokat

2019.06.18.
Ismét piknikkel ünnepeltük a végzős ruszisztika mesterszakosokat

2019. június 17-én délelőtt államvizsgáztak a nyolcadik ruszisztika mesterszakos évfolyam első fecskéi, és ugyanaznap került megrendezésre a hatodik ruszisztikai piknik, végzőseink és államvizsgázóink tiszteletére.

Idén rekordszámú államvizsgázónk volt, öten védték meg szakdolgozatukat és vizsgáztak sikeresen a mesterszak törzsanyagából. Bősz Éva és Koncsol András a frissen abszolváltakat képviselték, míg Kerekes Karina és Puskás Anita a 2017-ben, Pósfai Orsolya pedig a 2014-ben abszolvált évfolyam diplomázó hallgatóinak számát gyarapították.

A pikniken összegyűlt végzős hallgatók, doktoranduszok és oktatók a délutáni szellőben vitorlázó hársfavirágok alatt együtt emlékeztek vissza az elmúlt évekre. A hallgatók közül majdnem mindenki a mesterszakon kialakult erős közösséget és jó emberi kapcsolatokat emelte ki mint olyan értéket, amit a tudás és szakmai készségek mellett a diplomaátvétel után egy életre magukkal vihetnek. Szintén többen gondoltak vissza jó érzéssel azokra a lehetőségekre, amik a ruszisztika mesterszak két éve során nyíltak nemzetközi tapasztalatcserére, utazásra. 

Reméljük, hogy az útravalóként kapott tarisznyájukkal a vállukon mindig örömmel fognak visszaemlékezni az elmúlt évekre és erre a délutánra.

Ruszisztikai Központ piknik 2019

Ruszisztikai Központ piknik 2019

0

/

0

0

/

0